Oczywiście, że nie było, ale u nas teraz połowa aut na drogach które ma ksenony to właśnie modele z czasów kiedy ich nie było, ale kupują gotowe zestawy na Allegro itp i montują w autach pokroju Kadett właśnie.
Drażniące to jest, bo większość takich nie fabrycznych ksenonów po prostu razi nadjeżdżających z naprzeciwka.
A ja dziś byłem i zamówiłem Opla Astre 4 generacji wersja Cosmo 1.7 cdti 125 KM z paroma dodatkami za 85000zł. Powiem tak wnętrze to kosmos i mi się bardziej podoba niż to w Octawii. Z zewnątrz też jest fajny.
Dosłownie to samo co stoi na Jana Pawła II/Czyżyny w salonie opla też srebrny i to samo wyposażenie wnętrza.
Powiem tak wnętrze to kosmos i mi się bardziej podoba niż to w Octawii
No cóż, nikt nie jet doskonały
ale co tam, niech ci służy jak najdłużej i jak najlepiej -nie ma nic gorszego niż kupić sobie coś co się nie podoba - więc jeśli bardziej Ci się podoba astra to super że na nią właśnie się zdecydowałeś!
kagan_sk, powiem ci tak ja że tak powiem wywalczyłem ponad 5 tys ponad upust jaki dawali w zeszłym roku dla mojego modelu było 7 tys tak że w sumie miałem 12 koła mniej. Fakt teraz dają 9 tys na wysprzedaży ale modeli do wyboru mało no i tak miałem upustu więcej w tamtym roku.
OCTAVIA 2 FL MINT 1.6 MPI + GAZ Landi Renzo
CITIGO 1.0 MPI + GAZ Landi Renzo
Z tymi nowymi pakietami w O1 to sie porobilo teraz troche dziwnie bo zakladajac ze np ktos chce:
-najwyzszy pakiet + sport i w oba sa pakiety skorzane, powinien byc jakis upust zatem bo to bez sensu. A jak ktos dodatkowo np chce czewrony bez metalika jak metalik jest w pakiecie? Na dokładke jak chce ktos 1.6 bez gazu to w ogole sie kaszana robi
Kiedyś O1 1.8T , Później O2FL 1.6 Fabia II 1.9 TDi, teraz Rapid 1.2 TSI 110 km
-2 to jak chcesz poromocyjne ubezpieczenie, w cenniku bynajmniej jest napisane ze teraz daja -4200 ale nie mozna polaczyc z finansowaniem ubezpieczenia na rok do tego powinno sie jeszcze urwac -1700 na metalik no i w pelnej opcji upust na jeden pakies skorzany bo ze "sport" po co 2 ? :P
Kiedyś O1 1.8T , Później O2FL 1.6 Fabia II 1.9 TDi, teraz Rapid 1.2 TSI 110 km
zamówiłem Opla Astre 4 generacji wersja Cosmo 1.7 cdti 125 KM z paroma dodatkami za 85000zł. Powiem tak wnętrze to kosmos i mi się bardziej podoba niż to w Octawii.
po doświadczeniach z wypasioną Corsą 1.2 Twinport dla żony wyroby GM omijam szerokim łukiem, ale może lepiej trafisz
Komentarz